fightstiles

A harcstílusok alatt azokat a főértékek értendők melyeket a játék során a csatákban támadásra, esetleg védekezésre használod általában.
Fő stílusok: ezek leginkább a leggyakrabb használt és legváltozatosabb harci módszerek.

1)Melee:
Közel harci fegyverek összefoglalva. Ezen belül még ki kell választanod, hogy milyen fegyver, ezekről itt találsz egy példa listát, de ha van bármi egyé ötlet akkor azt is választhatod:
- kardforgató: elsődleges ismertetőjük a kard használat, de mind a kard mennyisége mind a kinézete változó lehet, kard nélkül hatékonyságuk csökken, meglepő módon képesek dolgokat átvágni a kardjukkal.
-lándzsás: leginkább a szúró és döfő fegyverek sorolandók ide, illetve a naginatával hasonlatos nyeles vágók. alkalmas közép táv átívelésére.
-zúzófegyveres: ezek a fegyverek többek szerint a kecsesség és stílus megszégyenítői a kardokkal ellentétben. Ezek a fegyverek többnyire csont törésre, taglózásra, és a brutális trancsírozásra adnak leehetőséget.
-fejszések: kb. mint az eddigieknél

2) Lőfegyver:
A közelharci fegyverekkel ellentétben pont az a lényegi része, hogy nagyobb távolságokból hatásosabb, ez viszont közelharcban sebezhetőbbé teszi.Pl:pisztoly,csúzli, fúvócső

3) Harcművész:
Ezek olyan harcosok akik mindenféle fegyver nélkül képesek boldogulni a harcban, pusztán a testi képességeiket használva. Egy jól kiképzett harcművész legalább olyan veszélyes lehet min bármely fegyveres, de alacsony szinten még illik odafigyelni a kés melyik végét fogjuk. Ismertebb harcművészeti stílusok: red leg(csak lábbal küzd), okama kenpo(hát izé … furcsa világban játszunk), fishman karate (a fishmanok speciális harcmodora ami a víz manipulálásáról szól), stb

4) Cyborg:
Ez igazából nem is harc, hanem sokkal inkább életforma, de egy profi harcművész is ezt állítaná valószínűleg a mesterségéről.
A cyborgok, az emberi test átalakítása a rendelkezésre álló technikai lehetőségekkel, így részben ember részben robot, ez lehetőséget ad különféle fegyverzetek beépítésére is a testbe, ezért minél fejlettebb egy cyborg annál több rejtett képessége lehet. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden cyborg egy mászkáló lőszerraktár, de megesnek ilyenek is. A cyborgok egy nagy hátránya, hogy szinte minden “képességük” valami energia forrást igényel, de ez lehet akár szén, kóla, vagy bármi hasonló.

5)Devifruits:
Az ördöggyümölcs használók többsge képes külöféle támadásokat használni a devilfrut erejének hála. Ezek mindig a gyümölcs fajtájától függenek. Minden ördöggyümölcsnek meg van a maga előny és hátránya. Részletesebben a Devil fruit topikban.

5)Egyéb:
Az hogy mit tud a karakterünk fegyvernek használni sok mindentől függ, leginkább attól mihez szokott hozzá és mi áll kezére ez időnként nagyon különleges fegyvereket eredményez pl: weather tempo(vihar bot: képes mindenféle időjárási csapást elidézni, pl kis szobába villám), vagy akár a shuriken

fightstiles

One piece (ötletgazda) Egon